Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın dün SATSO Meclisi’nin konuğuydu. İş adamlarına seslenen Aydın, “Gelin siz de bu işin içinde olun. Sakaryaspor’un desteğe ihtiyacı var” dedi.

SATSO MECLiSi’NDE KONUŞTU

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, dün SATSO Meclisi’nde konuşma yaptı. İş adamlarına Sakaryaspor’a destek olmaları konusunda çağrıda bulunan Başkan Aydın, “Sizler bu şehrin önemli iş adamlarısınız. Sizin de bu işin içinde olmanız ve takıma destekte bulunmanız gerekiyor” şeklinde konuştu.

30 MiLYON TL BORÇ VAR

İş adamlarına kısaca Sakaryaspor’un borç durumunu özetleyen Aydın, “Sakaryspor’un 30 milyon TL borcu var. Bunun 20 milyon TL’si devlete. 10 milyon TL’si de federasyona. TFF’ye olan borcun bir kısmı transfere engel oluyor. Diğer kısmı da icralık dosyalar ve bunlar ne yazık ki her geçen gün artıyor” dedi.

KULÜBE SAHiP ÇIKILMIYOR

Başkan Aydın, “Sakaryaspor bu şehrin markası ama sahip çıkma işinde uzak kalınıyor. Ama bir yerden sonra iş tıkanıyor ve belediye başkanlarına, sanayicilere bağrınıyor. Ama bakında iş adamları hep bu işin uzağında kalıyor. Bu böyle olmamalı. Bir akıl tutulması var ne yazık ki. İşi bilenler bu işin içinde değil” dedi.

GELiN BiRLiKTE YAPALIM

Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın, iş adamları ile Sakaryaspor’un bir arada yürümesi gerektiğini belirterek, “Gelin sizler de bu işin içinde olun. Hep birlikte çalışarak Sakaryaspor’u hakettiği yerlere getirelim. Sizlerin desteği bu noktada çok önemli. Çoğu iş adamı ne yazık ki Sakaryaspor’dan uzak kalıyor” diye konuştu.

KULÜPLER YANLIŞ KiŞiLERDE

Başkan Aydın, “Sakaryaspor bu sıkıntılı dönemin de bile konuşuluyor. İnanın ben bu kadar da konuşulduğunu bilmiyordum. Yönetimde olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gerçekten iyi bir yönetim oldu. Gelin sizler de bu takıma destek olun. Bu konuda sizlere sitemde bulunuyorum” dedi.

TRiBÜNE GöRE iŞ YAPMAM

Aydın, yapacakları işlerde ne taraftara ne de basına göre hamleler yapmadığını belirterek, “Bizler taraftara ya da basına göre hareket etmeyiz. Yanlış da yapsak kendi yaptığımız yanlışın bedelini öderiz. Tribüne göre iş yapmayız. Kulübü bir yerlere getireceğiz ama kendi başımıza olmaz” diye konuştu.

1,5 MİLYON TL SÖZÜNÜ YİNELEDİ

Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın, SATSO Meclisi’nde yaptığı konuşmada, kendisine sezon başında oluşumcular tarafından 1 milyon 500 bin TL’lik bir kaynağın temin edileceği sözü verildiğini yine söyledi. Aydın, “Sezon başında bizler bu sezon için 1,5 milyon TL’nin bize yeteceğini belirtmiştik. Arkadaşlarımız da bu parayı temin edeceklerini söylemişti” diyerek yerine gelmeyen söz için de sitemde bulundu.