Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, bugün bir basın toplantısı düzenledi. Ankara Demirspor müsabakasını kayberedek 2. Lig hayallerinin bitmesine çok üzüldüklerini belirten Aydın, "2014-2015 sezonunu Ankara Demir final maçıyla noktaladık. Finale kadar gelip de finalde kaybetmek gerçekten insanı üzüyor. Sakaryaspor’un şampiyonluğu bana göre bu kulübün önünü açmakla yaşandı. Bunu beğenenler olur beğenmeyen olur ancak Sakaryaspor’un üzerindeki bu kamburu yok etmek en büyük başarıdır. Dolayısıyla bu yönetim tarih yazmıştır. Ama sportif başarısızlık olunca kimse sizi beğenmez. Tabi biz bu işi şampiyonlukla noktalasaydık çok güzel olacaktı ancak ne yazık ki bunu başaramadık" dedi.

BUNDAN SONRA DİKKATLİ OLUNMALI
Başkan Aydın, yaptığı açıklamada, "Bundan sonra şehri yönetenlerin kulübün başına yanlış insanların gelmesini önlemesi gerekiyor. Sakarya çok ciddi bir fatura ödedi. Bir daha aynı durumlar yaşanmamalı. Sakaryaspor ile bilinen, anılan isimler dışında yeni isimlerin ortaya çıkması lazım. Belli isimler denendi ve olmadı. Velev ki yeniden bu isimler ortaya çıkarsa şehri yönetenlerin bu duruma el atması gerekir" diye konuştu.

YÖNETİM, “BIRAKMAYALIM” DEDİ
Aydın, "Benimle birlikte 2 sezondur kulübü yöneten arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu yönetime destek olanlar bizlere güvendiği için destek verdi. Yönetimdeki arkadaşlarımız, “Bu işi burada bırakmayalım, devam edelim” dediler. Ancak ben kongreye gitmekten yanayım. Kongre kararı aldım. Henüz tarih belli değil. Salonların durumuna göre bir tarih belirlenecek ancak bu durum fazla sürmeyecek. Belki bizden daha iyi yönetecek isimler gelir. Daha iyi bir oluşum olabilir. Bunun önünü açmak adına kongre kararı aldım" dedi. / Medyadetay.com - Spor Servisi