Sapancaspor, deplasmanda karşılaştığı rakibi Pamukovaspor’u 2-0 mağlup ederek üst üste çıktığı ikinci maçınıda kazanmasını bildi.

Pamukova Atatürk Stadında oynanan mücadeleyi izlemeye Sapanca’dan 200 kadar futbolsever Pamukova'ya akın etti. Mücadeleyi izleyenler arasında CHP Sapanca  Belediye Başkan A. Adayı Tuncay Cebeci’de vardı.

Maça hızlı başlayan Sapancaspor oldu. Nitekim ekibimiz maçın henüz ilk 12 dakikasında bulduğu 2 gol aynı zamanda maçında skoru oldu.

8. Dakika'da Mesut’un kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Mesut şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-0

12. Dakika'da kornerden gelen topa Savaş dokundu ve top filelerle buluştu 2-0

Sapancaspor Teknik Direktörü Yasin Çelik maç sonu yaptığı açıklamada; "Maça iyi başladık, ilk yarı bulduğumuz gollerle öne geçmemizin ardından maçı biraz rölantiye aldık ama bizim için önemli olan galibiyetti. Takım olarak tam hazır değiliz fakat bundan sonra bizim fikstür avantajımız var. Bu avantajımızı iyi değerlendirebilirsek ligde ilk üçe girme şansını elde ederiz. Takımıma teşekkür ediyorum” dedi.

Takım deneyimli oyuncusu Fatih Yılmazer ise maçtan sonra yaptığı konuşmasında “Galip geldiğimiz için takım arkadaşlarım ve ben çok sevinçliyiz. Sezon başından beri beklediğimiz bir performans sergiledik bu çok garip değil. Biz çok büyük bir takımız. Hedefimiz şampiyonluk ve  bundan sonra kazanmaya devam edeceğiz. Ben Sapancaspor’un mevcut kadrosuna çok güveniyorum, onlarda kendilerine güveniyorlar. Zaten güvendikten sonrada konuşmaya gerek kalmıyor sonuç ortada" diye konuştu.

Aldığı bu sonuçla son iki maçınıda kazanan Sapancaspor’da ise keyifler yerine geldi. Maçın ardından Uluslararası fon yöneticisi Murat Cömert, Sapancaspor takımına ve yönetimine Pamukova’da galibiyet yemeği verdi

STAD: Pamukova Atatürk

HAKEMLER: Mehmet Çelik, Beytullah Özçolakoğlu, Burak Görgün

PAMUKOVASPOR: Mehmet, Hakan, Abdullah, Gökhan, Erkan(dk.33 Hakan), Yasin, Doğan, Ahmet( dk.72 Ömer), Oğuzhan, Berk Sezai, Özcan

TEKNİK DİREKTÖR: Özcan Sevinç

SAPANCASPOR: Ali, Furkan (dk.62 Uğur), Abdullah, Yavuz, Talha, Savaş, Hakan, Ozan, Mesut (dk.80 Yaşar), Oktay, Gökhan (dk.45 Osman)

TEKNİK DİREKTÖR: Yasin Çelik

GOLLER: dk.8 Mesut, dk. 12 Savaş ( Sapancaspor)

SARI KARTLAR: Oğuzhan( Pamukova) , Gökhan, Yavuz, Ozan, Osman,Mesut ( Sapancaspor)

KIRMIZI KART: Hakan ( Pamukova)