Sakaryaspor, ligin 29’ncu haftasında Konya Anadolu Selçuk karşısında çok zorlu bir maça çıktı. Karşılaşmaya iyi başlayan Sakaryaspor, 11’nci dakikada Mahir Sağlık’ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarının son dakikasında orta hakeme çarpan topla atağa kalkan Konya Mücahit’in golüyle skoru eşitledi. Golün ardından Beykan Şimşek’in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Sakaryaspor ikinci yarıyı bir kişi eksik oynadı.

52’nci dakikada Ferhat’ın başlattığı atakta Mahir ceza sahasına girerek boştaki Ramazan Çevik’e topu çıkardı. Raman Çevik meşin yuvarlağı ağlara göndererek Sakaryaspor’u 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Konya’nın büyük bir baskısıyla karşı karşıya kalan Sakaryaspor, rakibe gol yollarında geçit vermedi. Bu zorlu maçtan 2-1’lik galibiyetle ayrılan Sakaryaspor şampiyonluk yarışında 3‘te 3 yapark bir engeli daha aştı.

Stat: Sakarya Atatürk Stadı
Hakemler: İlker Yasin Avcı, Segah Tunçkol, Sinan Bilen
Sakaryaspor: Ercüment Kafkasyalı, Tufan Kelleci, Yasir Subaşı, Cenk Kaplan, Burak Bekaroğlu, Ramazan Çevik, Talha Mayhoş, Ferhat Yazgan (Dk.94 Sezer Badur), Beykan Şimşek, Cem Ekinci (Dk.66 Canberk), Mahir Sağlık (Dk.79 Batuhan)
T.Direktör: Engin Korukır
Konya Anadolu Selçuk: Mücahit Atalay, Özkan Taştemur, Sertan Yiğenoğlu, Mücahit Can Akçay, İbrahim Ak (Dk.57 Süleyman), Savaş Polat, Kadir Kaan Özdemir (Dk.54 Ayberk), Ali Yaşar (Dk.66 Alpay), İbrahim Serdar Aydın, Ahmet Önal, Seddar Karaman
T.Direktör: Mustafa Alper Avcı

Sarı Kart: Tufan Kelleci, Ercüment, Mahir Sağlık, Burak Bekaroğlu (Sakaryaspor)

Kırmızı Kart: Dk.44 Beykan Şimşek (Sakaryaspor)

Goller: Dk.11 Mahir Sağlık, Dk.51 Ramazan Çevik (Sakaryaspor), Dk.44 Mücahit Can (Konya Selçuk)