Spor Toto 3. Ligin 21’nci haftasında sahasında lig lideri Afjet Afyonspor ile karşı karşıya gelen Sakaryaspor, hiç de beklenmeyen bir şekilde maçtan boynu bükük ayrıldı. Sakarya Atatürk Stadı yeşil-siyahlı renklere gönül verenler için yetmezken, tribünlerde 20 bine yakın seyirci vardı. Bu muhteşem atmosferde Sakaryasporlu futbolcular ise kendilerinden beklenen futbolu ortaya koyamayınca mağlubiyet de kaçınılmaz oldu.
Temsilcimiz Sakaryaspor maçın 30’ncu dakikasında Hüseyin Altuğ ile öne geçerken, bu gole 38’de Yasin’in penaltı golü ile karşılık verildi. Müsabakanın ilk yarısı 1-1 sonuçlanırken, ikinci yarıda sinirler oldukça gergindi. Sakaryaspor’da 51’de Ahmet Aktaş, 84’te Coşkun kırmızı kart görürken, 81’de de Afyon’dan Uğur Durmuş kızardı. 88’nci dakikada Oltan’ın attığı gol Afyonspor’a galibiyeti getirirken, lider ile aramızdaki puan farkı da 11 çıkmış oldu.

HAKEMLER: Kadir Sağlam, Çağlar Uludağ, Boran Turhan
SAKARYASPOR: Hüseyin Bilge (Dk.58 Bora Sevim), Fikret Topaloğlu, Zafer Aydoğdu, Burak Bekaroğlu, Ahmet Aktaş, Ceyhun Yelkenci (Dk.70 Mümin Aysever), Hüseyin Altuğ, Fatih Özçelik, Erçağ Evirgen, Murat Hacıoğlu (Dk.46 Serdar Ümit), Coşkun Yılmaz

AFYONSPOR: Murat Demir, Ömer Çelik (Dk.80 Emrullah), Yasin Yener (Dk.90 Uğurcan), Oltan, Mehmet Feyzi, Ömer Yanık, Nazmi Candoğan, Ali Kılıç, İsmet Benli, Murathan (Dk.86 Aykut), Uğur Durmuş
SARI KARTLAR: Ceyhun Yelkenci, Coşkun Yılmaz, Ahmet Aktaş, Zafer Aydoğdu, Serdar Ümit (Sakaryaspor), Murathan, Uğur Durmuş (Afyonspor)
KIRMIZI KART: Dk.51 Ahmet Aktaş, Dk.84 Coşkun Yılmaz (Sakaryaspor), Dk.81 Uğur Durmuş (Afyonspor)
GOLLER: Dk.30 Hüseyin Altuğ (Sakaryaspor), Dk.38 Yasin Yener (pen.), Dk.88 Oltan (Afyonspor)