Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen “Şampiyonların İzinde” Projesi farklı branşlarda spor hayatını sürdürmekte olan sporcularımızı, alanlarında ulusal veya uluslararası başarılar elde etmiş üst düzey sporcularla bir araya getirerek bu kişilerin bilgi ve tecrübelerinden yararlanmalarını sağlayan ve bu sayede ileriki dönemde spor hayatlarına katkı sağlamalarını amaçlayan bir Gençlik ve Spor Projesi.

TRT Spor Spikeri Ersin Düzen’in moderatörlüğünde ve farklı branşlarda Olimpiyat, Dünya ve Türkiye Şampiyonu olmuş sporcuların katılımlarıyla “Şampiyonların İzinde” Projesi kapsamında bir dizi program gerçekleştirilecek.

“Şampiyonların İzinde”  Projesi kapsamında Dünya ve Avrupa Karate Şampiyonu Enes Erkan’ın katılımıyla 22 Ocak pazartesi günü saat 14.00’da

Atatürk Spor Salonu’nda program gerçekleştirilecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel yaptığı açıklamada, “Şampiyonların İzinde projesi kapsamında Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Karatecimiz Enes Erkan, bilgi birikimlerini genç sporcularla paylaşacak. Şampiyonların İzinde Sakarya’da programına tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.