Türkiye Şampiyonu olan Tahir Akkoyun beraberinde; Erenler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adil Şenol,  Antrenörü Muhammed Ali Keskin ve Okul Aile Birliği 2. Başkanı Esen Aydınlı ile birlikte Başkan Öztürk’ü ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı.

Erenler HEM Müdürü Adil Şenol ziyaret sonrası yaptığı açıklamada Erenler’i ve Sakarya’yı temsil eden sporcularının Şampiyonluğundan gurur duyduklarını belirterek bu mutluluklarını Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile paylaşmak istediklerini belirtti.

Şenol açıklamasında; “Erenler Belediye Başkanı Sayın Cavit Öztürk Kentsel Dönüşüm Projesi ile birçok riski göze alarak cesaretli bir davranış örneği göstererek bu konuda Türkiye’de bir farkındalık yarattı. Biz de bu farkındalığı Erenler HEM olarak Erenlerin Kentsel Dönüşüme geçiş mizanpajını resmettik. Erenler Halk Eğitim Merkezi Resim Öğretmenimiz Bedri Alper tarafından çizilen resmimizi çerçeveli tablo olarak Erenler Belediye Başkanımıza hediye ettik” şeklinde konuştu.

Şampiyonu altın hediye ederek kutlayan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise açıklamasında; “50 kg’da Türkiye Şampiyonu olan Tahir Akkoyun bizim ve Türkiye’nin gurur kaynağı olmuştur. Bu yolda kendisini ve emeği geçenleri kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.