Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 28 Mayıs Salı günü Bursa’da Play-Off final müsabakasına çıkacak Sakaryaspor’u ziyaret etti. Rüstemler Tesisi’ne gelen Başkan Yüce’yi Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi ve kulüp yöneticileri, Teknik Direktör Şaban Yıldırım, Takım Kaptanı Ferhat Yazgan ile futbolcular karşıladı. Bursa yolculuğuna çıkan Sakaryaspor kafilesine başarılar dileyen Başkan Yüce, şampiyonluğa olan inancını yineledi.

“Şampiyonluğu hak ettiniz”

Başkan Ekrem Yüce, “Allah yolunuzu açık etsin. Bizim gönlümüz sizinle. Size inanıyoruz ve şampiyon olacağınızdan şüphe duymuyoruz. Son maçlarda gerçekten olağanüstü performans sergilediniz. Gösterdiğiniz performansla hem finale çıkmayı hem de bizim gönlümüzde şampiyonluğu hak ettiniz. Tüm şehir sizinle beraber. Bizde inşallah Bursa’da olacağız. Şampiyonluğa hazırız. Siz şampiyon olup gelin bizde üzerimize düşen ne ise onu yapmaya hazırız” dedi.

“Şampiyonluğa inancımız bir kat arttı”

Teknik Direktör Şaban Yıldırım, “Şampiyonluğu doğru gittiğimiz bu zorlu yolda şehrin büyüklerinden böyle destek görmek bizi memnun ediyor. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteği hem bizde hem de oyuncularımızda büyük bir sinerji yaratıyor. Şehrimizde şuanda birlik ve beraberlik duygusu hâkim. Bu duyguyu 20 bini aşkın biletin satışa çıktığı ilk gün tükenmesinden anlıyoruz. Taraftarımızın bu desteği ile beraber bizim şampiyonluğa olan inanıcımız bir kat daha arttı. Başkanımıza hem uğurlamaya geldiği için hem de bizi Bursa’da yalnız bırakmayacakları için teşekkür ederiz. İnşallah finali kazanıp şehrimize kupa ile döneriz” dedi.