Avrupa ve Türkiye Şampiyonları yer aldı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ile Sapanca Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uçar’ın da eşlik ettiği ziyarette, 23 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Macaristan’da gerçekleşen Wako Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonasında 50 kilo KL sitilde tüm rakiplerini yenerek Avrupa şampiyonu olan Afra Adıyaman ile, 08-14 Eylül 2019 tarihleri arasında 51 ilden 359 sporcunun katılımıyla Bilecik’te gerçekleştirilen Alt Minik Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 1. olan sporcularımız Enes Uysal ile Mirza Akbaş ve Türkiye ikincisi olan M. Ömer Serin ile antrenörler M. Ali Keskin ve Ercan Altun yer aldı.

Kabullerinden dolayı Vali Ahmet Hamdi Nayir’e teşekkür ettiklerini ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Özsoy, her daldan teknik ekip ve sporcularımız ile birlikte bu yıl çok başarılı bir sezon geçirmekte olduklarını belirterek, sporcuların başarılarına dair bilgilendirmelerde bulundu.

“Sporcularımızla gurur duyuyoruz”

Şampiyon sporcularımız ile bir süre sohbet edip, hepsini tek tek tebrik ederek bundan sonraki hedefleri hakkında bilgiler alan Vali Ahmet Hamdi Nayir, çocuklarımızın ve gençlerimizin spor alanında kendilerini geliştirerek büyük turnuvalarda üstün başarılar elde etmelerinin İlimizin marka değerine büyük katkısı olduğu kadar gençlerimize de olumlu örnekler oluşturduklarını, önemli ve faydalı uğraşlar edinerek bunu yaşam tarzına dönüştüren sporcularımız ile gurur duyduklarını dile getirdi.