Erenlerspor U15’ler Play-Off grubunda Tekspor ile yaptığı son karşılaşma sonrasında Şampiyonluğu Rumeli Köftecisinde Kutladı.

Türkiye Şampiyonasına yükselme şansını önceden elde eden Erenlerspor, Tekspor ile yaptığı son Play- Off karşılaşmasını kazanarak namağlup olarak ligi tamamladı.

Erenlerspor U15 futbolcuları ve Antrenörler Şaban Çolak, İsmail Küçük, Gürcan Alkan ile birlikte Rumeli Köftecisinde Şampiyonluk yemeği yedi.

Gruplarda 50 gol

Erenlerspor U 15 Merkez 1 grupta 12 Maçın 12’sinde gelip gelerek 36 puanla grubu birinci sırada tamamlayarak Play-off’a yükseldi. Erenlerspor, atılan 50 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü. 

Erenlerspor, Play- Off grubunu; 8 maçta 7 galibiyet ve bir beraberlikle 22 puan elde ederek tamamladı. Takım, Türkiye şampiyonasına gidecek ilk takım olma unvanını elde etti.

Duran’dan 16 gol

Erenlerspor’un başarılı santraforu Mustafa Duran, U 15 Merkez 1 grupta 12 maçta 10 gol, Play-off müsabakalarında 8 maçta 6 gol kaydederek takımın şampiyonluğunda büyük rol oynadı.

Antrenör Gürcan Alkan, gruplarda ve Play-Off karşılaşmalarında gösterdikleri başarılarından dolayı futbolcularını kutladı.