“Umutluyuz”

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, gerçekleşen kongre ile Sakaryaspor’un yeni kulüp başkanı seçilen İbrahim Nalbant ve ekibini ağırladı. Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Fevzi Kılıç, Sakaryapor’un kendileri için özel olduğunu ifade ederek bu sene için umutlu olduklarını ifade etti.

“İstekli bir ekibiz”

Ziyarette konuşan Sakaryaspor’un yeni kulüp başkanı İbrahim Nalbant, Başkan Kılıç’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, “Bir yola çıktık, Sakaryaspor şehrimiz için önemli bir marka, hedeflerimiz var ve bu hedefleri inşallah başaracağız. Yeni, istekli bir ekibiz” dedi.

“Sakaryaspor bizler için önemli”

Başkan Fevzi Kılıç ise, “Sakaryaspor’da uzun yıllar görev yapmış biri olarak sizlerin heyecanını ve arzusunu anlayabiliyorum. Sakaryaspor’umuz bizler için, bu şehir için gerçekten değerli ve önemli. İnşallah bu sene 1. Lige çıkarak bu mutluluğu hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Taraftar

Şehirde binlerce Sakaryaspor sevdalısı olduğunu da vurgulayan Başkan Kılıç, “Son yıllarda İstanbul’da, Mersin’de, Bursa’da oynadığımız final maçlarında Sakaryaspor sevdalılarını tüm Türkiye ekranlarda izledi. Umudumuz bu sevgiye, sevdaya yakışır bir takım ve akabinde taraftarı mutlu edecek başarılar” diye konuştu.