Yeşil-siyahlı temsilcimiz, Spor Toto 3. Ligin 9’ncu haftasında kendi sahasında Darıca Gençlerbirliği ile karşılaştı. Bu maça kadar ligde çıktığı son 2 müsabakadan 6 puan toplayan ekibimiz, son derece moralli bir şekilde başladığı maça da iyi başladı. İlk 10 dakikada baskılı oynayan Sakaryaspor 8’de Seçkin’le direğe takıldı. Daha sonra Darıca takımı dengeyi kurdu ve 40’ncı dakikada Hakan’ın şık çalımının ardından çektiği şut ile devreyi 1-0 yenik kapattı.

Müsabakanın ikinci yarısına Ayhan ve Yılmaz’ı oyuna alarak başlayan yeşil-siyahlı temsilcimiz, bir türlü organize olamadı. Darıca Gençlerbirliği orta alanı daha derli toplu bir görüntü ortaya koyarken, Sakaryaspor pozisyon yaratmakta zorluk çekti. Skorun üstünlüğü ile yere yatanın kalkmadığı Darıca Gençlerbirliği, Sakarya deplasmanından 3 puan almayı başardı. Ekibimiz de yine 2 galibiyetin ardından bir kez daha mağlup olarak serisini 3’e çıkaramadı.

Hakemler: Yiğit Arslan * İsmail Göçmen* Hüseyin Durmaz *

Sakaryaspor: Hüseyin** Hakkı* Cihan** Hakan Ç** Hamza** Özgür* Berat Ali* Seçkin* Çağrı* (Dk. 75 Ahmet*) Muhammer* (Dk. 46 Ayhan*) Hacı Ömer* (Dk. 46 Yılmaz*)

Darıca Gençlerbirliği: Ersin** Hüseyin** Alican** Ali Görkem** Ömer Faruk** İbrahim** (Dk. 80 Zeyyat*) Gökhan** Burak** Hakan** (Dk. 83 Gökhan*) Ferhat** Fatih* (Dkç 32 İbrahim**

Sarı Kartlar: Hamza, Doğan Seçkin, Ayhan (Sakaryaspor), Ali Görkem, Ömer Faruk, Burak (Darıca Gençlerbirliği)

Kırmızı Kart: Doğan Seçkin (Dk. 90+6)

Gol: Dk. 40 Hakan (Darıca Gençlerbirliği)

TOPLU SONUÇLAR

Sakaryaspor 0 - 1 D. Gençlerbirliği

Batman Petrol 5 - 1 Maltepespor

Elibol Sandıklı 2 - 1 Ünyespor

Sancaktepe Bld 2 - 2 Düzyurtspor

Balçova Bld 0 - 0 Yeni Aksaray

Hacettepe 4 - 0 Elazığ Bld

Çorum Bld 1 - 1 Bursa Nilüfer

Orhangazi 1 - 1 M. Evrenseki

Erzurum Bld 2 - 0 Çıksalın

10. HAFTA PROGRAMI

Ünyespor - Sakaryaspor

Çıksalın - Orhangazi

Elazığ Bld - Balçova Bld

Maltepespor - Çorum Bld

D. Gençlerbirliği - Erzurum Bld

Bursa Nilüfer - Elibol Sandıklı

Düzyurtspor - Hacettepe

M. Evrenseki - Sancaktepe Bld

68 Yeni Aksaray - Batman Petrol

İLK YARIDA OLAYLAR ÇIKTI

Sakaryaspor’un kendi sahasında Darıca Gençlerbirliği ile oynadığı müsabakanın ilk yarısında olaylar çıktı. Rakip takımı desteklemeye gelen Darıcasporlular ile Sakaryaspor taraftarları birbirleri ile atışmaya başladı. 40’ncı dakikada gelen Darıca golünün ardından Darıcalı taraftarlar Sakaryasporlu taraftarların bulunduğu Numaralı tribüne doğru hareketler yapmaya başladı. Bu dakikadan sonra Sakaryasporlu taraftarlar Darıca tribününe doğru yönelmeye başlayınca polis araya girdi. Darıcalı taraftarların bulundukları tribünlerdeki koltukları söküp sahaya attığı da görüldü.