Takımın son durumu ile ilgili teknik heyet ve yöneticilerden bilgi alan Başkan Toçoğlu, hazırlık kampı, transferler, yol haritası ve yeni sezona dair açıklamalarda bulundu.

Sakaryaspor Külüp Başkanı Selahattin Aydın’a güvendiğini söyleyen Toçoğlu; “Sadece geçen yıl bu takıma 8,5 Milyon TL para harcandı. Bu para herkese teslim edilebilir mi? Parayı bulmak da harcamak da sorun oluşturuyor. O yüzden herkese teslim edilebilecek bir meblağ değil. Çok açık bir çağrı yaptık. Ne dedik; ‘Parası olan varsa gelsin, biz de destekleyeceğiz, bu takımı götürsün’ dedik. Kimse çıktı mı? Çıkmadı. O zaman bizim kararlarımıza herkes saygı duymalı. İyi veya kötü biz bu yönetimle çalışmak niyetindeyiz. Gerek parasal konularda gerek diğerlerinde Selahattin Aydın ile çalışmak istiyorum. Ona güveniyorum” dedi.

“Seyirci takıma sahip çıkmalı”

Seyircinin takıma sahip çıkmasını da isteyen Toçoğlu şunları söyledi, “Geçen sene ligin ilk yarısını puanlarla bitirdik; play-off oynadık; şampiyon olamadık. Olmayabiliyor da. Zaten kimsenin sahip çıkmadığı bir ortamda seyirci de sahip çıkmazsa bizim de şevkimiz kırılır. Onlar tribünde oldukça biz daha da mutlu oluyoruz. İnşallah çok başarılı bir sezon geçireceğimizi ümit ediyorum. İyi niyetlerle yola çıktık. Hayırlı olsun diyorum.”