Sakaryaspor’un şampiyonluk yolunda çok önemli bir konumda bulunduğunu ifade eden Başkan Toçoğlu, Sakaryaspor’a destek olmak için başlatılan kampanyaya tüm yeşil siyah sevdalılarını davet etti.

Lig liderliği

Başkan Zeki Toçoğlu, “12 haftalık yenilmezlik serisi ile 38 puanla zirvede yer alan ekibimiz bu hafta sonu çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. 16 Aralık Pazar günü saat 19.00’da Samsunspor ile önemli bir mücadeleye çıkacağız. Takımımızın bu zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak ilk yarıyı lider olarak bitireceğine inanıyoruz. İnşallah tüm şehir takımımızın etrafında kenetlenerek şampiyonluk yürüyüşümüzü emin adımlarla sürdüreceğiz” dedi.

Sakaryaspor’a destek zamanı

‘Şimdi Değilse Ne Zaman’ sloganıyla Sakaryaspor’a destek amacıyla başlatılan kampanyaya tüm yeşil siyah sevdalılarını davet eden Başkan Toçoğlu, “Takımımıza destek olmak artık çok kolay. Cep telefonlarımızdan Sakaryaspor yazarak göndereceğimiz her mesaj takımımıza ekonomik olarak önemli bir katkı sağlayacak. Tüm taraftarlarımızı takımımıza destek olmaya davet ediyorum”  dedi.