Sakaryaspor’da teknik direktör Osman Özdemir’in görevine son verilmesi yönetimi ikiye böldü. Bir süredir Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses'in izlediği yolu beğenmeyen bazı yöneticiler Özdemir hamlesiyle istifa kararı aldı. Geçen sene yönetimde basın sözcülüğü görevi yapan Erkan Pizrenli istifa ettiğini açıkladı. Sakaryaspor’un Dükkan54 projesinde önemli rol oynayan ve büyük katkılar sağlayan Pizrenli istifasını yönetime sundu. Ayrıca istişare kurulunda yer alan Turan Sarıgülle, Sıtkı Sakallıoğlu ve Şansal Büyüka’nın da istifalarını vereceği öğrenildi.

Pizrenli'den açıklama

Görevinden istifa ettiğini açıklayan Erkan Pizrenli, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kıymetli Başkanım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım… Hizmet etmekten onur duyduğum Sakaryaspor Kulübü Yönetim Kurulu ve İstişare Kurulu üyeliğinden son dönemde oluşan şartların daha fazla verimli çalışmalar yapmama fırsat vermeyeceğine olan inancım sebebiyle üzülerek istifa ediyorum" dedi.

Yıldıran istifa etmiyor!

Öte yandan Erkan Pizrenli ile birlikte görevinden istifa edeceği söylenen Cihan Yıldıran, istifa etmeyeceğini söyledi. Editörümüze konuşan Yıldıran, "Ben Sakaryaspor'da imza yetkilisiyim. İstifa etmek gibi bir şansım yok. Sıkıntılar tabiki var ancak bu iş çocuk oyuncağı değil. İstifa konusu benim için geçerli değil" şeklinde konuştu. /Medyadetay