Spor Toto 3. Ligde 8’nci haftanın kapanış mücadelesine çıkan yeşil-siyahlı temsilcimiz, kendi sahasında ligin iddialı takımlarından Kemerspor 2003 ile karşı karşıya geldi. Son derece zorlu geçen müsabakada ekibimiz sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmayı başararak ligde adeta uçuşa geçti. Müsabakanın ilk yarısında adeta bir resital sergileyen yeşil-siyahlılar, suskun golcüsü Feyyaz Aydil ile 35’nci dakikada öne geçmeyi başardı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

Müsabakanın ikinci yarısında Kemerspor takımı Sakaryaspor yarı alanını abluka altına aldı. İkinci yarının ilk 15 dakikası Sakaryaspor yarı sahasında geçerken, bu dakikalarda Sakaryaspor savunması rakibe gol şansı vermedi. Ekibimiz ikinci yarıda farkı arttıracak pozisyonlarda Burak Göksel ve Mustafa Cevahir ile sonuca gidemedi. Ancak herşeye rağmen temsilcimiz Sakaryaspor iyi oynadığı müsabakadan altın değerinde 3 puanı alarak, lider Etimesgut’un da puan kaybetmesi ile arasındaki farkı 8’e indirmiş oldu.

STAT: Sakarya Atatürk
HAKEMLER: İbrahim Halil İleri*, Sedat Etik**, İbrahim Tokmak**
SAKARYASPOR: Yavuz Eraydın***, Tevfik Işık***, Burak Bekaroğlu***, Nedim Köseoğlu***, Fikret Topaloğlu***, Adnan Güngör**, Sadullah Erarslan** (Dk.70 Mert Sarı*), Mustafa Cevahir**, Burak Göksel*** (Dk.86 Doğan Seçkin*), Volkan Yılmaz**, Feyyaz Aydil**** (Dk.90+4 Mustafa Akgün?)
KEMERSPOR: Hasan Demir*, Akın Akman** (Dk.87 Ufuk?), Sevcan Bıyıklı**, Umut Dilek**, Volkan Can**, Abdurrahman Ayhanoğlu**, Sergen Yılmaz**, Sergen Çelik**, Enis Kahraman**, Ali Can Çelik* (Dk.58 Serdar*), Barış Sağır* (Dk.46 Feyzullah*)
SARI KARTLAR: Nedim Köseoğlu (Sakaryaspor), Umut Dilek, Sevcan Bıyıklı, Volkan Can (Kemerspor)
GOL: Dk.35 Feyyaz Aydil (Sakaryaspor)