Yeşil-siyahlı temsilcimiz Sakaryaspor, play-off çeyrek final ilk maçında kendi sahasında Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakada 28 binden fazla Sakaryasporlu taraftar tribündeki yerini alırken, ekibimiz tıklım tıklım dolan stattan kendisi için avantajlı bir skor ile ayrılmayı başaramadı. Müsabaka 1-1’lik eşitlikle sonuçlanırken, Pazartesi günü deplasmanda oynanacak 2’nci maç için avantajı kapan taraf Bandırmaspor oldu.

Müsabakaya taraftarının büyük desteğini arkaya alarak başlayan yeşil-siyahlı takımımız rakip üzerinde fazla baskı kurmayı başaramadı. Her şeye rağmen 32’nci dakikada penaltı kazanan yeşil-siyahlı temsilcimiz, Serdar Ümit’in vuruşu kaleciye nişanlaması ile fırsattan yararlanamadı. İlk yarı 0-0’lık eşitlikle tamamlanırken, Bandırma 51’de Bahri Can ile 1-0 öne geçti. Bu gole 83’te Batuhan karşılık verse de bu gol ekibimize galibiyet için yetmedi.  

Stat: Sakarya Atatürk
Hakemler: Bülent Birincioğlu, Selahattin Altay, Burak Cansız
Sakaryaspor: Ercüment Kafkasyalı, Tufan Kelleci, Burak Bekaroğlu, Cenk Kaplan, Yasir Subaşı, Serdar Ümit (Dk.64 Cem Ekinci), Ferhat Yazgan, Talha Mayhoş, Beykan Şimşek, Ramazan Çevik (Dk.58 Batuhan), Mahir Sağlık (Dk.71 Sezer Badur)
Bandırmaspor: Ali Türkan, Birhan Vatansever, David Deniz, Özgür Çelik, Erhan Şentürk, Berkay Can, Hüseyin Altuğ, Nurettin Kayaoğlu (Dk.27 Oğulcan), Oğuzhan Kayar (Dk.90 Erdi), Bahri Can, Mertcan Çam

Sarı Kartlar: Beykan Şimşek, Burak Bekaroğlu, Sezer Badur, Cenk Kaplan, Yasir Subaşı (Sakaryaspor), Ali Türkan, Bahri Can, Berkay Can (Bandırmaspor)

Maçtan Dakikalar:

Dk.32 Gelişen Sakaryaspor atağında Talha Mayhoş ceza sahası sağ çaprazında kaleci tarafından düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Serdar Ümit’in kullandığı penaltı vuruşunu kaleci Ali Türkan ayakları ile çeldi.

Dk.51 Bandırmaspor Bahri Can Avcı'nın attığı golle takımını 1-0'lık üstünlüğü getirdi.

Dk.83 Sakaryasporlu oyuncu Batuhan Karadeniz attığı gol ile takımımızıb 1-1'lik beraberliği yakalamasını sağladı.