Spor Toto 3. Ligin 28'nci haftasında temsilcimiz Sakaryaspor bugün sahasında Orduspor ile karşılaştı. Bu maçın tüm gelirleri SMA hastalığına yakalanan minik Eymen'e bağışlanacağı açıklanmıştı. Eymen'e destek için tribünleri dolduran binlerce Sakaryaspor taraftarı, atılan gollerde sürekli olarak Eymen'i anons etti. Sakaryaspor rahat bir galibiyet elde ederken, 5 golün 3'ü Coşkun Yılmaz'dan geldi. Zafer Aydoğdu ve Fatih Özçelik de birer gol atarken, temsilcimiz Sakaryaspor 5-0'lık galibiyetle 7'de 7 yapmayı başardı.

HAKEMLER: Çağdaş Altay, Segah Tunçkol, İsmail İleri
SAKARYASPOR: Bora Sevim, Canberk, Zafer Aydoğdu, Aytaç Ak, Fikret Topaloğlu, Serdar Ümit (Dk.46 Ferhat), Hüseyin Altuğ, Talha Mayhoş (Dk.74 Murat Hacıoğlu), Fatih Özçelik, Erçağ Evirgen, Coşkun Yılmaz (Dk.81 Mümin Aysever)
ORDUSPOR: Mert Can, Burak Özsoy, Altan Kılıç, Özgen Erdem, Tolga Yılmaz (Dk.46 Arda), Murat Torun, Burak Demireğen, Emre Usta (Dk.79 Alihan), Asım Can, Yasin Öztop, Furkan Mızrak (Dk.37 Oluş)
Goller: ​Dk. 32 Coşkun Yılmaz (Sakaryaspor), Dk. 35 Coşkun Yılmaz (Sakaryaspor), Dk.38 Coşkun Yılmaz (Sakaryaspor), Dk.78 Zafer Aydoğdu, Dk.86 Fatih Özçelik (Sakaryaspor)

Maçtan Dakikalar
Dk. 32 Gelişen Sakaryaspor atağında sağ kanatta Erçağ'ın çizgi üzerinden içeri çevirdiği topa ceza sahası içinde Coşkun vurdu ve top ağlara gitti.
Dk. 35 Gelişen Sakaryaspor atağında Fikret'in sağ kanattan çevirdiği topa arka direkte Coşkun Yılmaz vurdu ve gol.
Dk. 38 Sağ kanattan gelişen Sakaryaspor atağında Fikret'in ceza sahasına ortasında ön direkte Coşkun kafayı vurdu gol.
Dk. 78 Soldan gelişen Sakaryaspor atağında Canberk'in ceza sahasına ortasına ceza sahası içinde Zafer Aydoğdu kafayı vurdu ve gol.
Dk. 86 Gelişen Sakaryaspor atağında ceza sahası dışında topu önünde bulan Fatih Özçelik güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi.