Yeşil-Siyahlı kulüpte bugün bir kez daha olağanüstü genel kurula gidiyor. Artık yılda en az 2-3 kez yapılan kongrelere bir yenisi daha eklenecek. Bugün saat 15.00’da kulüp binasında gerçekleştirilecek olan olağanüstü kongrede çoğunluğun sağlanıp sağlanmayacağı bilinmiyor.

278 üYE GEREKiYOR

Sakaryaspor’un daha fazla zaman kaybetmemesi için kongrenin ilkinde bu işin bitirilmesi bekleniyor. Ancak bunun için yeterli çoğunluğun sağlanması gerekiyor. Yeterli çoğunluk için 278 delegenin olması gerekirken bu çoğunluğun sağlanması için mücadele ediliyor.

SELAHATTİN AYDIN CEPHESİ

Yeşil-siyahlı kulübün bugün olağanüstü genel kurula gidecek olması nedeniyle başkan adayı Selahattin Aydın’ın nasıl bir yönetim listesi çıkaracağı merak edilmeye başlandı. Selahattin Aydın şimdiye kadar oluşturduğu yönetim konusunda kimseye sır vermezken, Aydın’ın yönetim listesinde çok önemli isimlerin olduğu belirtiliyor. Alınan bilgilere göre listede, Ergün Özkan, Rahmi Sak, Abdullah Şen, Tacettin Koç gibi isimlerin Selahattin Aydın’ın yönetim kurulu listesinde yer aldığı gelen haberler arasında yer alıyor.

METİN DOĞRUCAN CEPHESİ

Sakaryaspor’da bugün gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul öncesi en çok merak edilen konu mevcut Başkan Metin Doğrucan’ın yeniden adaylığını koyup koymayacağı olacak. Bu konuda son haftalarda konuşmaktan kaçınan Doğrucan’ın aday olmayacağı gelen haberler arasında. Ancak Doğrucan’ın bir sürpriz yapabilme ihtimali de yüksek.