SakaryaHalk Gazetesi’nden Ömer Gümüşel’in haberine göre; temsilcimiz Sakaryaspor’da kaleci arayışı son süratle devam ediyor. Yönetimin Tolgahan Acar ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamamasının ardından rotayı 2003’te Sakaryaspor forması giyen tecrübeli file bekçisi Fevzi Elmas’a çevrildi. Transfer komitesi Fevzi ile geçtiğimiz günler bir görüşme gerçekleştirdi.
 
İlk görüşme olumlu
33 yaşındaki tecrübeli file bekçisi ile ilk görüşmeyi gerçekleştiren Sakaryaspor yönetiminin bu görüşmesinin olumlu geçtiği bilgisi alındı. Adana Demirspor ile olan sözleşmesi biten tecrübeli kalecinin Sakaryaspor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. 

Zülküf'ü Osman Özdemir istemedi
Sakaryaspor yönetiminin kaleye transfer etmek istediği Zülküf Özer yeşil-siyahlı takıma ‘Evet’ dedi ancak Teknik Direktör Osman Özdemir’in Zülküf’ü veto etmesi ile bu transferin rafa kaldırıldı.

Sinan Morgil Rüstemler'e geldi
Temsilcimiz Sakaryaspor’da transfer harekatı hız almaya başladı. Yeşil-siyahlı yönetimin peşinde olduğu Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un başarılı sol beki Sinan Morgil, geçtiğimiz gün Rüstemler Tesisleri’ne geldi. Yeşil-siyahlı yöneticilerle bir görüşme gerçekleştiren Sinan’ın Sakaryaspor’da oynamaya sıcak baktığı ve yöneticilere istediği ücreti aktardığı öğrenildi. Sinan ile ilgili son kararı Kulüp Başkanı İsmail Gürses’in vereceği belirtilirken, Sinan’ın biraz yüksek ücret talep ettiği ve yönetimin de bu parada indirime gitmek için uğraştığı bilgisi alındı. / Ömer Gümüşel (SakaryaHalk)