Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor’un ‘Diriliş Yılı’ sezonunda takım kaptanı olarak görev yapan ve şampiyonluk yaşayan Murat Hacıoğlu’nu makamında kabul etti. Hacıoğlu’na takıma yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Başkan Toçoğlu, futbolcuya gelecek hayatında başarılar diledi.
 
Büyük katkı sağladı
Murat Hacıoğlu’nun takıma çok önemli katkılar sağladığını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Kendisi Türk futbolunun yetiştirdiği önemli değerlerden birisi. Büyük kulüplerde önemli oyuncularla forma giydi. Oynadığı takımlarla şampiyonluk sevinçleri yaşadı. Bu sevinçlerden birisinde ise bizimle beraberdi. Diriliş Yılımızda bizlere liderliği, tecrübesi ve futboluyla çok büyük katkılar sağladı. Bu yıl gösterdiği emekler dolayısıyla ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da hayatında başarılı olur. Sakarya kendisini her zaman çok iyi hatırlayacaktır” diye konuştu.
 
Güzel anılar
Sakaryaspor forması altında çok güzel bir sezon geçirdiğini ifade eden Hacıoğlu, “Takımımızda çok güzel bir arkadaşlık ortamı vardı. Bazen zor dönemler yaşasak da birlik olarak bunların üstesinden gelmeyi başardık. Bu başarımızda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu bize büyük katkı sağladı. Antrenmalarımızda ve maçlarımızda bizleri yalnız bırakmadı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah Sakaryaspor bundan sonra da basamakları vakit kaybetmeden tırmanarak hak ettiği yere gelecektir” ifadelerini kullandı.