Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun sözünü vermesi ile şehre kazandırılan Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri’nde Sakaryaspor Yaz Futbol Okulları eğitimleri başladı. Büyükşehir Belediyesi’nin Sakaryaspor altyapı sorumluluğunu üstlenmesinin ardından şehre kazandırdığı tesislerde 6 yaş ve üzeri kategorilerde yaz dönemi çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirten Sakaryaspor Altyapı Teknik Sorumlusu Tamer İlaçan, “Yeni tesiste spor yapılabilecek alanların yanı sıra, çok yönlü sosyal faaliyetlerde gerçekleştiriyoruz. Yaz Futbol Okulları ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 211 16 22 numaralı telefonu arayabilirler” diye konuştu.


Haydi çocuklar altyapıya

Şehre kazandırılan Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na da teşekkür eden İlaçan, “Yaz spor okulları ile birlikte yaz dönemi çalışmalarımıza da başladık. 150 sporcuyla başladığımız antrenmanlarımızda sayı her geçen gün artıyor. Sabah 9.00 – 12.00 saatleri arasında 8 antrenörümüz ile birlikte çocuklarımıza eğitim sunuyoruz. Önceden belirlenmiş bölgelerden kalkan servislerimiz ile çocuklarımız tesislerimize kolaylıkla ulaşabiliyor. Her türlü imkanın yer aldığı tesislerimize tüm Sakaryalı genç sporcularımızı bekliyoruz” dedi.


Sporun geleceğine katkı

İnşa edilen tesislerin Sakarya futbolu adına da büyük öneme sahip olduğunu belirten Tamer İlaçan, “Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri ile artık Sakaryaspor geleceğe umutla bakıyor. Sadece Sakaryaspor’un değil; tesislerin Sakarya’nın spor geleceğine de olumlu katkılar sağlayacağına inanıyorum. Çocuklarımızın sporun dışında da sosyal bireyler olmaları adına katkılar sunacak bir kompleks inşa edildi. Biz de sporcularımızın paylaşımcı bir kimliğe sahip olmaları adına gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.