Spor Toto 3. Ligde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligin ilk yarısını 29 puanla 5'nci sırada bitiren temsilcimiz Sakaryaspor, ikinci yarıda çok daha iyi bir performans sergileyerek 2. Lige yükselmenin hedefi içinde. Bu bağlamda Spor Toto 3. Ligin 20'nci haftasında deplasmanda Yomraspor ile karşılaşan ekibimiz, zorlu geçen müsabakadan 3 puanı sökmesini bildi. Ligin ilk yarısında Sakarya'da oynanan maçta son dakika golü ile 1-0 gülen Sakaryaspor, Yomra'da Mert Sarı'nın 29'ncu dakikada attığı gole 1-0 öne geçti. Bu gole 32'de Oktay Gümüş ile karşılık verilirken ilk yarı 1-1 sonuçlandı. İkinci yarıya baskılı başlayan ekibimiz, 60'ta Fikret Topaloğlu'nun golü ile 2-1 öne geçti ve bu maç maçın skoru oldu. Ekibimiz böylelikle ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayarak puanını da 32'ye çıkardı.

STAT: Yomra İlçe
HAKEMLER: Batuhan Gültek, Nevzat Teker, Barış Akdağ
YOMRASPOR: Ali Karadeniz, Şafak Bayraktar, Furkan Özyurt, Gürkan Durmuş, Ali İhsan (Dk.68 Bilal Çebi), Zafer Ergün (Dk.90 Ümit Çoruk), Şenol Özyurt, Oktay Gümüş, Yetkin Demir, Osman Mertoğlu, Ozan Çetinkaya (Dk.79 Yener Şerif)
SAKARYASPOR: Yavuz Eraydın, Nedim Köseoğlu, Fikret Topaloğlu, Burak Bekaroğlu, Aykut Köz, Mustafa Cevahir, Volkan Yılmaz (Dk.90 Sertaç Eren), Turgay An (Dk.90 Nurullah Dağaşan), Mert Sarı, Doğan Seçkin, Feyyaz Aydil (Dk.86 Hacı Ömer)
GOLLER: Dk.29 Mert Sarı, Dk.60 Fikret Topaloğlu (Sakaryaspor), Dk.32 Oktay Gümüş (Yomraspor)
SARI KART: Yavuz Eraydın (Sakaryaspor), Gökhan Durmuş (Yomraspor)
KIRMIZI KART: Dk.90 Gökhan Durmuş (Yomraspor)