Temsilcimiz Sakaryaspor play-off yarı final ilk maçında dün akşam Sakarya Atatürk Stadı’nda Sarıyer ile karşı karşıya geldi. Çeyrek final müsabakalarının ardından Samsunspor’u saf dışı bırakan yeşil-siyahlılar, Sarıyer karşısında muhteşem bir futbol ortaya koydu. Maçın ilk yarısı ortada geçerken, devreye 0-0’lık eşitlikle girildi. Ancak 2’nci yarıda müthiş bir baskı kuran ve rakibini daraltan ekibimiz, üst üste attığı gollerle farka gitti.

Müsabakada gol perdesini açan isim 51’nci dakikada Berk İsmail Ünsal oldu. 70’te bir kez daha sahneye çıkan Berk İsmail, Sakaryaspor’u 2-0 öne geçirdi. 77’de Oğuz Kocabal farkı 3’e çıkarırken, son sözü ise 90+4’te Savaş Tağa söyledi. Müsabakada 3 asist yapan ve gollere direkt katkıda bulunan Dilaver Güçlü ise tartışmasız sahanın en iyisiydi. Sakaryaspor bu zaferle Salı günkü rövanş öncesi final kapısını aralamış oldu. 

Stat: Sakarya Atatürk

Hakemler: Serkan Tokat, Vural Gül, Anıl Usta

Sakaryaspor: Oğuz Çalışkan, Ferit Erişçi, Ümit Yasin, Berkay Can, Canberk Özdemir, Ferhat Yazgan, Oğuz Kocabal, Serkan Odabaşoğlu (Dk.89 Umut Sözen), Zahit Fındık, Dilaver Güçlü (Dk.80 Savaş Tağa), Berk İsmail (Dk.90+1 Hacı Ömer)

Sarıyer: Ali Türkan, Mert Kula, Feyyaz Belen, Yaser Yıldız, Samet Katanalp (Dk.88 İskender Alın), Özgür Çelik, Hakkı İsmet Şimşek (Dk.72 Alim Harlak), Ali Kucik (Dk.72 Bertul), Hüseyin Bak, Ozan Solak, Adem Koçak

Sarı Kartlar: Ferhat Yazgan, Zahit Fındık (Sakaryaspor), Samet Katanalp, Ozan Solak, Ali Kuçik, Yaser Yıldız (Sarıyer)

Goller: Dk.51 Berk İsmail (Sakaryaspor), Dk. 70 Berk İsmail (Sakaryaspor), Dk. 78 Oğuz Kocabal (Sakaryaspor), Dk. 95 Savaş Tağa (Sakaryaspor)