Temsilcimiz Sakaryaspor’da kelimenin tam anlamıyla baş döndüren saatler yaşanıyor. Dün gelen istifalarla sarsılan İbrahim Nalbant yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin transfer konusunda resmen devreye girmesi ile rahat nefes aldı. Başkan Ekrem Yüce’nin Sakaryaspor yönetimine transferin açılması için çeşitli çeklerle büyük destek sağlaması ile transferde hareketli anlar yaşanmaya başladı.

ÖDEMELER BAŞLADI

Uzun süredir transfer yasağını kaldırma çalışmalarını sürdüren Sakaryaspor yönetimi bugün ödemelerin startını verdi. Yeşil Siyahlı yönetim 48 saat içinde ödeme ve resmi işlemleri tamamlayıp Pazartesi'den itibaren resmi transferleri yapmaya başlayacağı bilgisi geldi.

Kulüp Başkanı İbrahim Nalbant konu ile ilgili yaptığı açıklamada transfer yasağı sorununu çözdüklerini belirterek; Bugün itibari ile futbolcularla tek tek görüşüp ödemelere başlıyoruz. Bize bu süreçte desteğini esirgemeyen taşın altına elini değil gövdesini koyan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce'ye teşekkür ederim. İnşallah işlemleri hızla tamamlayıp en geç pazartesi resmi imzaları attırmayı düşünüyoruz'' dedi