Sakaryaspor kongresinde adaylığını koymak için çalışmalar yapan İbrahim Nalbant’ın futbolcuları arayarak muvafakat pazarlığı yapmaya başladığı öğrenildi. Mevcut yönetimde yer alan Başkan Vekili Cumhur Genç’in de yeni sezon için 5 milyon TL’lik bütçe hazırlamaya çalıştığı ve yönetici aradığı bilgisi alındı.

GiZLiDEN ÇALIŞIYOR!

16 Haziran’da gerçekleştirilen olan kongrede adaylığını koymak isteyen İbrahim Nalbant’ın çalışmalara başladığı bilgisi alındı. Nalbant’ın hala yönetimini oluşturmak için uğraştığı ve önemli isimlerle temasa geçtiği öğrenildi. Bir yandan yönetim kurulunu güçlü isimlerden oluşturmayı hedefleyen İbrahim Nalbant’ın diğer yandan da kulüpten alacağı olan TFF’de dosyası bulunan oyuncularla temasa geçerek muvafakatname almak için konuştuğu öğrenildi.

FUTBOLCULARI ARIYOR

Başkan adaylığını kesin olarak açıklaması ve kongrede liste çıkarması beklenen İbrahim Nalbant’ın alacaklı futbolcularla tek tek görüşmeler yaptığı öğrenildi. Nalbant’ın transfer tahtasını açmak için bir bütçe hazırlayacağı ve mümkün olan en ufak ödemelerle transfer konusunu çözmeye çalışacağı belirtiliyor. Öte yandan Nalbant’ın henüz yönetimini istediği şekle sokamadığı ve yönetici görüşmelerini de sürdürdüğü söyleniyor.

BüTÇE HAZIRLIYOR

Sakaryaspor’un mevcut yönetimi içinde yer alan ve Başkan Vekilliği yapan Cumhur Genç’in de adaylık çalışmaları devam ediyor. Cumhur Genç’in de iyi bir yönetim oluşturmak için kolları sıvadığı ve çok sayıda isimle temas kurduğu öğrenildi. Sakaryaspor kongresinde Cumhur Genç’in de liste çıkarmasına kesin gözüyle bakılırken, Genç’in liste çıkarması durumunda delege konusunda da rahat olduğu belirtiliyor.

ÇALIŞMALAR SüRüYOR

Kongrede aday olmasına kesin gözüyle bakılan Cumhur Genç’in 5 milyon TL’lik bir bütçe hazırlayacağı belirtiliyor.  Ancak bu bütçenin yeterli olup olmayacağı konusunda ciddi endişeler yaşanırken, Cumhur Genç’in bu bütçeyi arttırmak için çeşitli çalışmalar içine de gireceği söyleniyor. Cumhur Genç’e yakın çok sayıda delegenin var olduğu belirtilirken, son dönemde ciddi sayıda üye alımının yapıldığı da söylenenler arasında.