Türkiye’nin önde gelen işadamlarından, Verney Gıda’nın sahibi Kutlualp, geçtiğimiz günlerde Ankara’daki Rezidansında bazı Sakaryalı dostları ile birlikte Sakaryaspor’un maddi durumunu mercek altına aldı.
22 Milyon Lira
Kutlualp’in, Sakaryaspor’dan edindiği bilgiler ile kulübün SSK ve vergi borcunun 22 milyon lira olduğunu öğrendiği ve bu sorunun çözülebileceğini söylediği kaydediliyor.
Yılmaz Vural Devrede
Hakan Bilal Kutlualp’in Sakaryaspor yönetimine talip olması için Yılmaz Vural’ın da devrede olduğu öğrenildi. Vural, Kutluap projesi ile Sakaryaspor’un 4 yılda Süper Lige çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.
Sürpriz isim
Hakan Kutlualp’in yanı sıra yine İstanbullu ünlü bir iş adamının da Sakaryaspor ile ilgili girişimleri olabileceğinden söz ediliyor.
Halit Evin’de var
Öte yandan, Sakaryaspor’un Mayıs ayında yapılacak olan kongresinde Halit Evin’in de liste çıkarması için kendisinin teşvik edildiğinden söz ediliyor. Şu an için Halit Evin de Sakaryaspor’un en ciddi başkan adayları arasında bulunuyor. getirmişti: Sakaryaspor için ismi geçen Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp, o dönemlerde Aleks’i ülkemize getirerek Sarı-Lacivertli renklere katmıştı. 
Kaynak: Yenigün Gazetesi