Sakaryaspor’dan Işıksu’ya ziyaret
Sakaryaspor Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Nalbant ve yönetim kurulu ile Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Yaşar Zımba, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’yu ziyaret etti. 

"Hak ettiği noktalara taşıyacağız"
Sakaryaspor olarak iyi bir yönetim oluşturduklarını belirten İbrahim Nalbant, “Yönetim ekibimizle birlikte güzel bir süreç yakaladık. Önümüzdeki süreçte de bu enerjiyi sürdürerek hem yönetim hem de takım halinde Sakaryaspor’umuzu hak ettiği noktalara taşımak istiyoruz. Bu noktada tüm Sakarya’nın da desteğini yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Işıksu’dan başarı temennisi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, “Biz iyi bir Sakaryaspor taraftarıyız. Sakaryaspor için ne yapabiliriz buna kafa yorarak elimizden geleni yapmalıyız. Sakaryaspor bu şehrin ortak sevdasıdır. Sakaryaspor’umuz sadece bu şehir için değil aynı zamanda ülke futbolu için de çok önemli bir yere sahiptir. Geçmişte kazandığı başarılar ve büyük takımlara yetiştirdiği futbolcu ve antrenörlerle her zaman gurur kaynağımız olmuştur. Yeni başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyoruz” dedi.