Transfer yasağı kalktı
Başkan Selahattin Aydın, toplantıda transfer yasağının kaldırılması konusuna değindi. Başkan Aydın, “İstanbul'a giderek Federasyon Başkan Yardımcısı Servet Yardımcı ile bir araya geldik. Bu toplantıda Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de vardı. 160 Bin Liralık cezanın, yaklaşık 116 bin Lirasını nakit olarak ödedik. Kalan rakam da hak edişimizden düşüldü ve yasak kalktı” diye konuştu.

Transfer şimdilik bitti
Yeni transferleri de değerlendiren Aydın, “Yeni transferlerimiz Yavuz Eraydın, Gökhan Şen, Umut Pusat ve Ahmet Buğrahan Tuncay'ın lisansları çıktı. Muhammed Bozkurt, İbrahim Kıymaz ve alt yapıdan Erhan Tatlıdil ile Furat Koç'un da lisansları çıkmak üzere. Şimdilik transferimiz bu kadar. Artık maçı düşünüyoruz. İkinci yarının ilk maçında çok önemli bir müsabakaya çıkacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Taraftarla sıkıntımız yok
Taraftarla aralarında bir sıkıntı olmadığını belirten Aydın, “Sakaryaspor'un yöneticilerinin aldığı cezalarla da ilgili haberler gündeme gelmişti. Ceza alan yöneticilerimizden bu paraları tahsil ettik. Bakın açık olarak söylemek istiyorum. Bizim taraftarımızla bir sıkıntımız yok. Hatta onların olmazsa olmazımız olduğunu her yerde söylüyoruz. Bizim amacımız Sakaryaspor'a zarar veren taraftarlara bu cezaları ödetmek” dedi.

idman.jpg

Rüstemler'de çift kale
Spor Toto 3. Ligin 18’nci haftasında Pazar günü kendi sahasında Güngörenspor’u ağırlayacak olan yeşil-siyahlı temsilcimiz, dün bu maçın provası niteliğinde bir çift kale çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çift kalede yeni transferler de yer alırken, idmanı izleyenler takımın mücadelesini beğendi.

Zeki Toçoğlu da izledi
Sakaryaspor’un dünkü çift kale çalışmasını Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da izledi. Rüstemler Tesisleri’ne gelerek takımın son durumunu gören Toçoğlu, Başkan Selahattin Aydın’dan da takımın son durumu hakkında bilgiler aldıktan sonra antrenmandan ayrıldı.

zeki.jpg