Temsilcimiz Sakaryaspor, TFF 2.Lig’in 28’nci haftasında Karagümrükspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-Siyahlı ekibimizde sakat olan Ramazan Sal’ın yanı sıra kart cezalıları Beykan Şimşek ve Ramazan Çevik bugünkü maçta yer almadı. Ekibimiz maçta ilk golü henüz santradan 15-20 saniye sonra Mahir Sağlık ile buldu. Bu golden sonra ilk yarı tamamen Karagümrükspor kontrolünde geçti. Ev sahibi takım ilk 45 dakikada büyük baskı kurarken, 2 topları da direkten döndü. Karagümrük'ün bu baskısı 26'ncı dakikada gelen Fatih Kuruçuk'un golü ile skoru 1-1 yaptı ve takımlar soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti. 

2'nci yarıda rakibin baskısını kıran Sakaryaspor, 71'de yine Mahir Sağlık'ın golü ile 2-1 öne geçti. Bu golden sonra daha da rahatlayan ekibimiz, akıllı bir oyun ortaya koydu ve bu zorlu deplasmandan 3 puanı almayı başardı. Ekibimiz böylelikle uzun bir aradan sonra ligde 2'de 2 yaparak zirve takibini sürdürmüş oldu.

STAT: Vefa Stadı

HAKEMLER: Zorbay Küçük, M. Ali Akkor, Furkan Ürün

KARAGÜMRÜK: Tarık Çetin, Hüseyin Tokmak, Hüseyin Öztürk, Fatih Kuruçuk, Gökhan Gelmen, Can Morgül (Dk.76 Özer Kutlu), Denis Taşkesen, Serkan Odabaşoğlu (Dk.88 Sadık Eren), Hasan Ülker, Burak Göksel (Dk.86 Engin Güngör), Emir Gökçe

SAKARYASPOR: Ercüment Kafkasyalı, Tufan Kelleci, Cenk Kaplan, Burak Bekaroğlu, Yasir Subaşı, Ramazan Civelek (Dk.65 Batuhan Karadeniz), Ferhat Yazgan, Talha Mayhoş, Yunus Emre (Dk.46 Cem Ekinci), Serdar Ümit (Dk.77 Sezer Badur), Mahir Sağlık

SARI KARTLAR: Emir Gökçe, Gökcan Gelmen (Karagümrük), Tufan Kelleci, Ferhat Yazgan, Tufan Kelleci, Burak Bekaroğlu, Sezer Badur, Cenk Kaplan (Sakaryaspor)

GOLLER: Dk.1 - Dk.71 Mahir Sağlık (Sakaryaspor), Dk.26 Fatih Kuruçuk (Karagümrük)