Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam kampında sürdüren Sakaryaspor , ikinci hazırlık maçında 2.Lig Beyaz Grubun iddialı ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu ile karşı karşıya geldi. Yeşil Siyahlılar mücadeleye Fatih Gülmez, Oğuz Yıldırım, Ümit Kurt, Eyüpcan Delibalta, Hurşit Taşçı, Savaş Yılmaz, İrfan Akgün, Mehmet Özdıraz, Onur Toprak, Kadir Arı ve Tahir Babaoğlu ilk 11’i ile başladı

Kadir attı
Karşılaşmanın 21. dakikasında sol kanattan gelişen Sakaryaspor atağında ceza sahası içerisine Hurşit’in ceza sahasına ortaladığı topta Kadir Arı’nın kafa vuruşu filelere gitti 1-0. 33. dakikada orta alanda başlayan Tarsus atağında sağ kanatta topla buluşan Sinan Kurumuş’un sert şutunu kaleci Fatih kurtardı. İlk devre yeşil siyahlıların 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Şans verdi
İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan Sakaryaspor’da Tahir’in yerine, Ali, Onur’un yerine Ömer, Hurşit’in yerine Onur, Eyüp’ün yerine Çağlayan, İrfan’ın yerine Oğuz oyuna dahil oldu. İki takımda ikinci devrede kontrollü bir oyun tercih ederken Sakaryaspor ve Tarsus İdmanurdu ikinci yarıda karşılıklı birer pozisyonda dışında çok net pozisyonlar üretmekte zorlandı.


Ercüment Coşkundere, karşılaşmanın son 20 dakikasında bir çok oyuncuya şans vererek kadroda bir çok değişiklik yaptı. Mücadele Sakaryaspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

2 maç oynayacağız
Bu müsabaka ile Kızılcahamam kampını tamamlayan temsilcimiz yarından itibaren 9 günlük Bolu Abant kampına başlayacak. Yeşil Siyahlılar 3 Ağustos Salı günü 3.Lig ekiplerinden İskenderunspor mücadele edecek. Yeşil Siyahlılar üçüncü hazırlık maçını ise 5 Ağustos Perşembe günü 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor ile yapacak.