Sakarya, Anadolu Yıldızlar Ligi Çeyrek Final Basketbol,  Federasyon Kupası Gençler Eskrim ve Okul Sporları Gençler Yüzme Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapacak.
 
Anadolu Yıldızlar Ligi Çeyrek Final Basketbol 1.Grup müsabakaları 10-12 Şubat Tarihleri arasında ilimizde yapılacak. 9 Şubat 2017 Perşembe günü Sakarya Spor Salonunda Saat 17:00’de bu müsabakalar için teknik toplantı yapılacak. Müsabakalar Atatürk Spor Salonu ve Lütfü Yaman Spor Salonunda oynanacak.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel; “Hafta sonu ilimiz üç önemli organizasyona ev sahipliği yapacak. Basketbolda Anadolu Yıldızlar Ligi Çeyrek Final müsabakalarına, Eskrimde Türkiye Gençler Federasyon Kupasına ve Okul Sporlarında da Gençler Grup Müsabakalarına tüm sporseverleri bekliyoruz” şeklinde konuştu.
 
Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Çeyrek Final Müsabakalarına erkeklerde İstanbul Avrupa, Kocaeli, İstanbul Anadolu, Bursa, Tekirdağ, Edirne,  Manisa, Eskişehir, İzmir, Kütahya, Afyonkarahisar ve Aydın
Bayanlarda ise Tekirdağ, Çanakkale, İstanbul Avrupa, Edirne, İstanbul Anadolu, Balıkesir, Manisa, Muğla, Denizli, Aydın, İzmir ve Uşak ilinde gelen takımlar katılacak.
 
Türkiye Federasyon kupası Gençler Eskrim müsabakaları 11-12 Şubat 2017 tarihleri arasında 15 Temmuz Camili Mahallesinde bulunan Yenikent Spor Salonunda yapılacak. Gençler Epe dalında bay-bayan ve ferdi yapılacak olan müsabakalara katılacak sporcular, antrenör, hakem ve görevliler hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Okul Sporları Gençler Yüzme Grup Müsabakaları 11-12 Şubat 2017 tarihleri arasında Sakarya Olimpik Yüzme Havuzunda yapılacak. Müsabakalar saat 09:00’da başlıyor.