Yüksek tempoda başlayan maçta Sakaryaspor, gol için Bandırma kalesine yüklendi ancak skor üstünlüğünü ilk yarıda alamadı. İlk yarının son dakikasında Onur Eriş’in ortasında Berk İsmail Ünsal önce kaleciyi ardından direği geçemedi ve Sakaryaspor önemli bir gol fırsatından yararlanamadı. Bu pozisyonun ardından ilk yarı 0-0 sona erdi.

Müsabakada rakibine oranla pozisyon olarak ciddi üstünlüğü bulanan temsilcimiz Sakaryaspor’da futbolcular dün maçı kazanmayı çok istedi. Yeşil-siyahlı futbolcular büyük gayret, hırs ve çaba içerisinde geçirdikleri 90 dakika boyunca golü bulamadı ancak tüm şehri sevince boğan an uzatmalarda geldi. 90+4’ncü dakikada sahneye Okan Eken çıktı ve zafer golünü atarak Sakaryaspor’a 3 puanı getirdi. Bu gol aynı zamanda maçın da skoru oldu 1-0.

Stat: Sakarya Atatürk
Hakemler: Şeref Taştan, Abdülhamit Söyler, Serhat Sağır
Sakaryaspor: Oğuz Çalışkan, Canberk, Berkaycan, Hamza (Dk.73 Ömer Alp), Alper Tursun, Azad Filiz, Serkan Odabaşoğlu, Abdülaziz, Sinan Özkan (Dk.46 Okan Eken), Nuri Fatih (Dk.28 Onur Eriş), Berk İsmail
Bandırmaspor: Hasan Hüseyin, Fırat Arıkan, Feyyaz Belen, Sinan Akaydın (Dk.67 Tayyip Kanarya), Erkan Taşkıran, Abdullah Karmil, Hüseyin Bak, Hakan Bilgiç, Selçuk Alibaz, Halil İbrahim (Dk.85 Doğan Can), İrfan Başaran (Dk.74 Benhur)


Sarı Kartları: Azad Filiz, Serkan Odabaşoğlu, Okan Eken (Sakaryaspor), Abdullah Karmil, Hüseyin Bak, Tayyip Kanarya (Bandırmaspor)
Gol: Dk.90+4 Okan Eken (Sakaryaspor)