Spor Toto 3. Ligin 24’ncü haftasında sahasında Elaziz Belediyespor ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Sakaryaspor, bu sezonki en rahat müsabakalarından birini oynadı. Oldukça zor geçmesi beklenen bu müsabakadan 4-0’lık net skorla ayrılan yeşil-siyahlılar taraftarını da mest etti. Maçın 5. dakikasında kazanılan penaltı vuruşunu gole çeviren Serdar Ümit, Sakaryaspor’u 1-0 öne geçirdi. 45’nci dakikada Elaziz’de Okan Sarı, hakeme kramponunu fırlatması nedeniyle kırmızı kartla oyun dışında kalırken, bu skor aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.
 
Maçın ikinci yarısına kontrollü başlayan temsilcimiz, hızlı ataklarla ciddi pozisyonlara girdi. Bunun meyvesini 59’da Serdar Ümit’in ayağından gelen müthiş bir golle alan ekibimiz 2-0’dan sonra daha da rahatladı. 75’te sahanın en iyilerinden olan Fatih Özçelik’in füzesi skoru 3-0 yaparken, maçta son sözü ise Mümin Aysever söyledi. 89’da gol perdesini kapatan Mümin, skoru 4-0 yaptı ve maçın sonucunu belirledi. Ekibimiz bu galibiyetle ligde 3’te 3 yapmış oldu.


HAKEMLER: Gökmen Karataş, Tolga Dede, İsmail Taygun
SAKARYASPOR: Bora Sevim, Canberk, Zafer Aydoğdu, Burak Bekaroğlu, Fikret Topaloğlu, Serdar Ümit, Hüseyin Altuğ, Talha Mayhoş (Dk.80 Murat Hacıoğlu), Fatih Özçelik, Erçağ Evirgen (Dk.75 Ferhat), Coşkun Yılmaz (Dk.75 Mümin)
ELAZİZ BLD: Gökhan Zirekli, Ekrem Sütçü, Tufan Deniz (Dk.80 Mustafa B.), Serhat Maden, Hakan Esa (Dk.63 Ekrem Aydemir), Onur Anıl (Dk.67 Berkan), Muhammet, Emrah Yollu, Volkan Çekiç, Metehan, Okan Sarı
SARI KART: Onur Anıl, Metehan (Elaziz Bld)
KIRMIZI KART: Dk.45 Okan Sarı (Elaziz Bld)
GOLLER: Dk.5 (pen), Dk.59 Serdar Ümit, Dk.75 Fatih Özçelik, Dk.89 Mümin Aysever (Sakaryaspor)

Maçtan Dakikalar
Dk.5 Soldan gelişen Sakaryaspor atağında Fatih'in içeriye ortaladığı top Elazizli oyuncu Serhat'ın elinden sekti ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Serdar Ümit topu ağlara yolladı.
Dk.59 Ani gelişen Sakaryaspor atağında Fatih'in soldan taşıyıp çizgi üzerinden içeriye çıkardığı topa altı pasta Hüseyin Altuğ dokundu top üst direkten döndü. Savunmadan seken topa ceza sahası dışından 30 metreden Serdar Ümit vurdu top doksana gitti.
Dk.62 Elaziz Belediye'nin kullandığı köşe vuruşu sonrası ani atağa çıkan Sakaryaspor'da Hüseyin Altuğ'un pası ile sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Fatih'in şutu direkten oyun alalına döndü.
Dk.75 Sakaryaspor atağında topu önünde bulan Fatih Özçelik 30 metreden çektiği şutla topu ağlara yolladı.
Dk.89 Ani gelişen Sakaryaspor atağında topla buluşan Mümin Aysever kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı.