Halk Sağlığı Müdürlüğü’nce Erenler Belediyesine ait spor kompleksinde düzenlenen 8. Geleneksel Sağlık Kupası maçları 22 ve 23 Eylül tarihlerinde oynanan karşılaşmalarla devam etti.

İlk hafta rakibi İş-Kur karşısında beklemediği bir mağlubiyet alan Halk Sağlığı Müdürlüğü bu hafta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini 5-2’lik skorla uğurladı.

Karşılaşmanın hemen başında santradan attığı golle takımını 1-0 öne geçiren Halk Sağlığı oyuncusu Emrullah Şen, attığı 4 golle yıldızlaşarak 1. haftadaki sakatlığı nedeniyle oynayamamasının acısını çıkardı.

Geçen haftanın sürpriz takımı İş-Kur bu hafta başka bir sürpriz yaparak rakibi Toyota-sa Sağlık Gücüne 6-1 ile boyun eğdi.

saglik_kupasi1.jpg

Toyota-sa Sağlık Gücünde 54 numaralı forma ile mücadele eden Recep Piriştine attığı 4 golle gecenin başka bir yıldızı olurken, takımının diğer gollerini atan Hüseyin Deniz ile uyumları dikkat çekti.

Salı gecesinin ilk mücadelesinde Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi karşısında 4-0 geriye düşen SEAH Gücü, daha sonra toparlanarak maçtan 6-5 galip ayrılmayı bildi ve grubunda liderliğini perçinledi.

Baştan sona çekişme içinde geçen gecenin son maçında Medikal firmaların ortak kurduğu Medcanlar takımı AFAD karşısında son dakikada bulduğu golle 5-4 galip geldi. 

Çarşamba akşamı saat 18:00’da oynanan Akyazı Devlet Hastanesi-Pamukova Devlet Hastanesi maçı Pamukova takımının 5-0’lık üstünlüğe ile sona ererken, saat 19:00’da yapılan müsabakada Kaynarca İlçe Hastanesi, Özel Bilge Hastanesi karşısında varlık gösteremeyerek sahadan 5-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Gecenin son maçında tribünlere muhteşem bir futbol resitali sunan Selçuk Ecza Deposu ve SGK karşılıklı birer gol ile yenişemediler.

saglik_kupasi2.jpg