Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra özel sağlık kuruluşlarından oluşturulan takımların kıyasıya mücadele ettiği Sağlık Kupası Halı Saha Turnuvasının açılış maçı Halk Sağlığı Müdürlüğü ile İş-Kur arasında oynandı.  Karşılaşmada İş-Kur takımı, Halk Sağlığı takımını 3-1 mağlup etti.

Halk Sağlığı Müdürlüğü Takımının sorumlusu Selçuk Ayyıldız, turnuva da önemli olanın centilmenlik, tanışma ve kaynaşma olduğunun altını çizerek maç sonucunun çok önemli olmadığını belirtti.

saglik_kupasii2.jpg

Kıran kırana mücadelenin olduğu turnuvada sürpriz sonuçlar ön plana çıktı. Rakiplerini 11’er golle bozguna uğratan Hedef Ecza ve SGK ilk haftanın dikkat çeken takımları olurken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Karasu Belediyesi arasında oynanan ve maçın hemen başında Karasu Belediyesinden Ali Gür’ün krampon giydiği için kırmızı kart görerek takımını 1 kişi eksik bıraktığı maç 3-3 berabere sonuçlandı. SGK’da forma giyen Hamza Seyyar ve Osmanlı 1453 SEAH’ta forma giyen Osman Atalay attıkları 5’er golle İlk haftanın yıldızları oldu.

saglik_kupasii3.jpg