Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği’nin (SAGİAD) üyeler arasında kaynaşma ve sosyal etkinlik olarak düzenlediği “Şirketler Arası Futbol Turnuvası”nda ilk maçlar bol gollü geçti.

A ve B grubunda yer alan takımların ilk maçlarının Pazar ve Pazartesi günleri gerçekleştiği turnuvanın en golcü takımı ise “Autokey” oldu. A grubundaki ilk karşılaşma olan ve aynı zamanda turnuvanın açılış maçı olan “Aygünler SMM” (Serbest Mali Müşavir) ile “Şakarlar” maçı Genç Kulüp Başkanı Ünal Ünalan'ın yazı tura atmasıyla başladı. Şakarlar'dan Ali'nin Hat Trick yaparak takımın galibiyetinde büyük rol aldığı maç 7-4 Şakarlar'ın üstünlüğü ile bitti. A grubundaki bir diğer maç ise “Ufuk Medya” ile “Sakarya Patent Bizimspor” arasında yapıldı. Maç bitimine kadar kıyasıya geçen karşılaşmada gülen takım Ufuk Medya oldu ve maç 8-6 lık skorla sona erdi.

B grubunun ilk maçı “Endesis” ile “Anadoluspor” maçı idi. Zaman zaman sert geçen karşılaşmada hakem tansiyonu iyi korumasını bildi. Anadoluspor'un rakibi karşısında iyi başladığı fakat performansını koruyamadığı maçta “Endesis”, 9-3 farklı bir skorla galip ayrıldı. Maçın adamı ise performansı ve atığı 5 golle dikkat çeken Cihan oldu. B grubundaki bir diğer maç ise “Autokey-Mysis” arasında gerçekleşti. Oyuncuların birbirlerine olan centilmen davranışları ile dikkat çeken maçta, Autokey açık ara farkla galip ayrıldı. Genç kadrosu ve göz dolduran futbolu ile taraftarlarından büyük beğeni toplayan Autokey takımından Cihan, attığı 8 golle hem takımın hem maçın hem de turnuvanın en golcü ismi olmayı başardı.