Türkiye Küçük Erkekler Voleybol Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden Sabihahanım Ortaokulu, Karaman ilinde yapılan grup müsabakalarında başarılı sonuçlar alarak yarı finallere yükseldi.

Müdürden kutlama

Sabihahanım Ortaokulu Müdürü Hamza Kaya, çocukların hayata hazırlanmasında eğitim öğretim faaliyetleri kadar, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin de çok önemli olduğunu belirterek; “Okulumuzun 5 ve 6.sınıf öğrencilerinden oluşan voleybol takımımız, Türkiye Şampiyonasında yarı finallere yükselerek bizlere büyük sevinç yaşattılar. Başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ertan Özkaptan olmak üzere tüm öğrencilerimizi kutluyorum ve kendilerinden final gruplarında da başarı bekliyorum” dedi.

Hedef; Türkiye Şampiyonluğu

Mazisi başarılarla dolu olan Sabihahanım Ortaokulu’nun, yarı finallere yükselen Küçük Erkekler Voleybol takımı oyuncuları, kazandıkları başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, hedeflerinin Türkiye Şampiyonasında finale çıkarak kupayı Sakarya’ya getirmek olduğunu söylediler. Beden Eğitimi Öğretmeni Ertan Özkaptan ise öğrencilerinin grup maçlarında başarılı olduklarını, bu başarıyı yarı finallerde de göstermek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.