Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; “Avrupa Şampiyonu olan Afra Adıyaman’ı tebrik ediyorum.  Kick boks branşında ilimizi ve ülkemizi Milli takımda başarıyla temsil eden Afra Adıyaman ile ne kadar övünsek azdır. Sakarya ve Türkiye Kick Boks tarihine adını altın harflerle yazdıran Avrupa Şampiyonumuz Afra Adıyaman’ın yetişmesinde pay sahibi olan başta ailesi ve Milli Takım antrenörleri Serkan Yılmazer, Seydi Gökpınar olmak üzerek herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

23 Ağustos- 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Macaristan'da düzenlenen Wako Avrupa Gençler Kick Boks (Point Fighting, Light Contact, Full Contact, Low Kick) Şampiyonası’nda Milli Takım sporcuları ülkemizi temsil başarıyla temsil ettiler.

Şampiyonada ülkemizi temsil eden Sakaryalı Milli Sporcu Afra Adıyaman 50 kg. KL sitilde tüm rakiplerini yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Afra Adıyaman çeyrek finalde Yunanistanlı rakibi Zarmakoupi Paraskevi-Semeli’yi, yarı finalde İtalyan rakibi Fiore Lisa’yı yenerek adını finale yazdırdı. Adıyaman, final müsabakasında İspanyol rakibi Barbientos Aguilar Selena’yı yenerek Avrupa Şampiyonu oldu.

Kick boks Milli takımında Sakaryalı diğer Milli sporculardan Sude Özbek ve İlham Berk Şimşek çeyrek finalde rakiplerine elenerek şampiyonaya veda ettiler. Milli Sporcular, Afra Adıyaman, Serkan  Yılmazer, Sude Özbek Seydi Gökpınar, İlham Berk Şimşek ise İbrahim Şen antrenörlüğünde Sakarya’yı bu önemli şampiyonada temsil ettiler.