16 - 17 Şubat 2013 tarihleri arasında Sakarya ili genelinde yapılan okullar arası güreş müsabakalarında Müezzinler Orhan Gazi Ortaokulu öğrencileri damgasını vurdu.

Ata sporu güreş dalındaki müsabakalara Orhan Gazi Ortaokulu 3 öğrenci ile katıldı. Yarışmaya katılan öğrenciler hem serbest hem de grekoromen dallardaki müsabakalarda ilk üçte yer alarak okullarını ve Kaynarca ilçesini gururlandırdı.

13 - 13 yaş grekoromen 53 kiloda 8 / A sınıfından Sefa Gürkan Karagöz birinci olurken, 47 kilo grekoromen stilde 8 / B sınıfı öğrencisi Selimcan Karagöz birincilik, 8 / A sınıfı öğrencisi Emre Aktaş ise üçüncülük madalyası alma başarısı gösterdi. Emre Aktaş serbest stilde de ikincilik madalyası alarak başarısını perçinledi.

Müezzinler Orhan Gazi Ortaokulu Müdürü Hüseyin Kul, okullarına madalya kazandırmanın ve ilçeyi temsil etmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, "Bu gururu bize yaşatan öğrencilerimize ve başarıda büyük payı olan Kaynarca Güreş Kulubüne ve antrenör Aziz Erdoğan'a çok teşekkür ederim. Başarıları daim olsun. Bu başarı tüm okulun ortak başarısıdır" dedi.