Genç Erkekler basketbol final mücadelesinde karşı karşıya gelen Özel Enka Anadolu Lisesi ve SAÜ Vakfı Koleji müsabakasında, birincilik kupasını kazanan taraf 54-46’lık skorla Özel Enka Anadolu Lisesi oldu. Finalde karşılaşan iki takım da ilimizi il dışındaki müsabakalarda temsil etme hakkı kazandı. Genç Erkeklerde 3.’lük kupasını Özel Şahin Anadolu Lisesi, 4.’lüğü ise Tes-iş Anadolu Lisesi takımı kazandı.

Genç Kızlar Voleybol finalleri A ve B kategorilerinde ilk maç Atatürk Anadolu Lisesi ve Sakarya Anadolu Lisesi arasında oldu. Gülen tarafın Atatürk Anadolu Lisesi olduğu maçta, 2’lik kupası Sakarya Anadolu Lisesinin, 3.’lük Ali Dilmen Anadolu Lisesinin ve 4.’lük Ferizli M.T.A.L’nin oldu. Genç Kızlar A grubunda ise karşı karşıya gelen Hendek Yenimahalle M.T.A.L. ile Ferizli Fikret İsmet Aktekin Anadolu Lisesi okulları arasındaki mücadeleyi Hendek temsilcisi kazandı. Ferizli Fikret İsmet Aktekin A.L 2. olurken, Hacı Zehra Akkoç Anadolu Lisesi 3.’lüğü ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi 4.’lüğü kazandı.

Müsabakalar sonunda dereceye girenlere kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Ferizli Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Kotan, Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev, Voleybol İl Temsilcisi Fethi Mehmet Ayav, Okul Sporları İl Temsilcisi Mehmet Akova ve Atatürk Spor Kompleksi Tesis Amiri Uygar Lahna verdi.