18 takımdan 320 sporcunun mücadele ettiği Genç Erkekler futbol müsabakalarında, finallerde ilk olarak SATSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3.’lük maçında karşılaştı. Kıyasıya rekabet içerisinde geçen maçta gülen taraf 2-1’lik skorla SATSO M.T.A.L oldu.

Şampiyonluk maçında ise Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Serdivan Farabi M.T.A.L. kozlarını paylaştı. Seyirci desteğinin iki takım için de yüksek olduğu maçın normal süresi 0-0 berabere bitti. Penaltı atışları ile sonucun belirlendiği finalde şampiyonluk kupasına uzanan taraf Fatih M.T.A.L oldu.

Maçların sonunda gerçekleşen ödül töreninde Genç Kızlar kategorisinde katılan tek takım olan Tansu Çiller Lisesi de kupasını aldı. Törende dereceye girenlere kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Kasım, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Altın, ASKF Başkanı Yaşar Zımba ve Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan verdi.