Okullardaki Beden Eğitimi Zümre Başkanı, Beden Eğitimi Öğretmeni olmayan okullardan bir idareci ile 25 Ekim 2016 Salı günü saat:10.00 da Sakarya Anadolu Lisesinde bilgilendirme toplantısı yapılacak.
Her yıl olduğu gibi sistem üzerinden bu öğretim yılında da okulların katılacakları branşları girme işlemine başlandığını belirtildi.
Buna Göre 1. Küme ve 2. Küme ye katılacak Okulların 28 Ekim 2016 Cuma günü mesai saati bitene kadar sistem üzerinden başvurularını yapması gerekmektedir. Bu süre içinde sistem üzerinden başvuru yapmayan okullar fikstürlere dahil edilemeyecek.
              
Bilgilendirme Toplantısı 25 Ekim’de
Okul Sporları faaliyetlerinin bilgilendirme toplantısı 25 Ekim 2016 Salı günü saat:10.00 da Sakarya Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapılacak. Toplantıya; okullardaki Beden Eğitimi Öğretmeni Zümre Başkanı,  Beden Eğitimi Öğretmeni olmayan okullardan ise bir idarecinin katılmaları gerekiyor.
Toplantıda yeni eğitim-öğretim yılı okul spor faaliyetlerinin planlaması, okul sporları ilgili yönetim sistemi iş ve işlemleri hakkında bilgiler verilecek.