Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği turnuvanın 3.’lük ve final müsabakası nefesleri kesti. Hendek MTAL takımı, Sakarya İMKB takımını 6-4 yenerek, turnuvayı 3. tamamladı.

Üçüncülük müsabakasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları dostluk müsabakasında bir araya geldi. 6-6 sona eren dostluk maçının ardından Erenler Ali Dilmen O.O. ile Hendek Şehit Ali Gaffar Okkan okulu şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Rakibini 8-4 yenen Ali Dilmen O.O. şampiyon oldu.

Final maçının ardından şampiyon Erenler Ali Dilmen O.O. takımına ödülleri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Coşkun Bakırtaş ve Necmi Sağıroğlu, ikinci Hendek Şehit Ali Gaffar Okkan Orta Okuluna Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Yalçın, üçüncü Hendek MTAL takımına İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Arduç ve Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, dördüncü Sakarya MTAL takımına İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Osman Cansız ve Sedat Bezci takdim etti.

Turnuvanın en değerli ve centilmen sporcusu Ali Dilmen Orta Okulu Müdürü Mustafa Öztürk olurken,  turnuvanın en iyi kalecisi ise Hacı Mehmet Akkoç Orta Okulu İngilizce Öğretmeni Hüseyin Durmuş oldu.