Sakarya genelinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen kros koşularında okul takımı olarak Akyazı’yı temsil eden ve takım olarak 1. olan Zeynep Avcı, Dilara Kavak, Zehra Sayılı, Rümeysa Kaleli, Meliha İlayda Özel, beden eğitimi öğretmenleri Kerim Yıldız, Mustafa Başak, Antrenörleri Tuğba Akdin, Akyazı Belediyesi Spor İşleri Koordinatörü Sait Okur ile birlikte Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ı makamında ziyaret ettiler.

Yarışma heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunan küçük sporcularla sohbet eden Başkan Akcan, öğrencileri, öğretmen ve antrenörlerini başarılarından dolayı tebrik etti. Akcan, Türkiye genelinde yapılacak kros koşularında Sakarya’yı temsil edecek sporculara başarılar diledi.

Başkan Akcan, “Öncelikle Sakarya genelinde ilköğretim okulları arasında düzenlenen kros koşularında İlçemizi başarıyla temsil edip, takım olarak birinci olarak bizleri gururlandıran öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyor, bu başarılarından ötürü de her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin başarılarında katkıları bulunan öğretmen ve antrenörlerini de kutluyorum. Başarıyı hak etmek için çalışmak gerek, öğrencilerimiz de çok çalıştılar ve başarıya ulaştılar. Önümüzdeki günlerde Türkiye genelinde yapılacak kros koşularında şimdi artık Sakarya’yı temsil edecekler. İnşallah Türkiye birincisi olarak bu başarıyı daha da perçinlemiş olurlar” dedi.