Sapanca’da 3 gün boyunca devam eden müsabakalar sonrasında başarılı olan sporcular ve kulüpler belli oldu. Sakarya Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübünden İpek Beşli-Azra Alkan Yıldız Kızlar 2x Çiftte  Türkiye 1.’si, Şevval Koç, İpek Beşli, Azra Alkan ve Tuvana Su Dikbayır’dan oluşan ekip Genç Kızlar 4x Çiftte Türkiye 3.’sü, Tuvana Su Dikbayır Yıldız Kızlar 1x çifte Türkiye 3.’sü oldu.

Sakarya Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü; Hilal Kaya (Dümenci), C. Caner Başaran, M. Şeker Dede, Salih Çetiner, Ahmet Eren Savaş, Mert Ali Dağlı, Emir Kaan Demirer, Muhammet Ensar İkbalkuş ve Haktan Öker’den oluşan ekiple Genç Erkekler 8x Çiftte Türkiye 3.’lüğünü elde etti.

Yarışlar sonrasında başarılı olan ekiplere ödüllerini AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, GSB Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan, Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, Sapanca Kaymakamı Ali Ada, Sakarya GHSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar, Kürek İl Temsilcisi Vargün Duman, Kürek Federasyonu yöneticileri  hakemler ve diğer yöneticiler takdim etti.