U17 Gençler Ligi Merkez 2. Grup ikinci haftasında Çaykışlaspor ile karşılaşan Yıldırımspor, her iki yarıda bulduğu gollerle 3 puanı uzandı. Nefeslerin kesildiği müsabakayı 4-3’e getiren Çaykışlaspor, 4-1’den maçı 4-3’e getiren Çaykışlaspor, kalecisinin ve defans oyuncularının kurbanı oldu: 3-5.

Çaykışla’ya yazık oldu

U17 Gençler Ligi Merkez 2. Grupta ilk 2 mücadelesi veren müsabakada gülen Yıldırımspor oldu. Müsabakanın henüz altıncı saniyesinde Sezer’in yaptığı affetmeyen Berat, Yıldırımspor’u 1-0 öne geçirdi. Çabuk toparlanan Çaykışla, 9. dakikada Berat’ın golüyle skoru eşitledi: 1-1. Bu golden yaklaşık 5 dakika sonra Soner’in yaptığı inanılmaz hatayı affetmeyen Furkan, sarı-lacivertli ekibi tekrar öne geçirdi: 1-2. İki takım oyuncuların başa baş bir oyun ortaya koyduğu müsabaka meşin yuvarlak bir Yıldırım bir Çaykışla kalesi önündeydi.

Gol düellosu yaşandı

Temponun bir an olsun düşmediği müsabakada klasik bir defans hatasını affetmeyen Berat farkı ikiye çıkaran isim oldu:1-3. İkinci yarıya hızlı başlayan Yıldırımspor’da gecenin yıldızı Berat, kendisinin üçüncü takımının dördüncü golüne imza atarak farkı iyice açtı: 1-4. Ne olduysa bu golden sonra oldu. Güçlü rakibi karşısında pes etme gibi bir niyeti olmayan Çaykışlaspor, Mücahit’in 61.dakikadaki golüyle skoru 4-2’ye getirdi. Bu golden yaklaşık 2 dakika sonra Talha ile bir gol daha bulan ev sahibi takım farkı bire indirdi: 3-4.

Berat hat-trick yaptı

Baskıyı iyice arttıran Çaykışlaspor’un 63.dakikada yüzde yüz bir penaltısı verilmedi. Gecenin yıldızı Mücahit’e ceza sahası içinde arkadan atılan tekmeye devam kararı veren orta hakem Özgür Ömez’e ev sahibi takım taraftarları büyük tepki gösterdi. İyice bunalan Yıldırımspor, ani hücuma çıktığı bir pozisyonda beşinci golü buldu.  Ev sahibi takım 72.dakikada köşe vuruşu kullandı. Köşe vuruşundan seken topu alıp rakip kaleye kadar süren gecenin göze batan isimlerinden Muhammet, maçın skorunu tayine den isim oldu. Sarı-Lacivertli takımda hat-trick yapan Berat göz doldurdu.

YILDIRIMSPOR: Kubilay ** (Oğuzkaan**) Onur *** Barış *** Mustafa *** Muhammet **** Enes *** Doğukan *** ( İbrahim ***) Furkan *** (Melih ***) Berat **** Burak *** (Talhamert ***) Sinan ***

ANTRENÖR: Murat Gürtürk

ÇAYKIŞLASPOR: Soner? Sercan* (Talha ***), Ertuğrul * Tufan ** Sezer* Hüseyin ** Mücahit **** Haktan*** Berat *** Berkay **** Sercan ***

ANTRENÖR: Kadir Şirin

GOLLER: Dk 1-20-55 Berat, Dk.10 Furkan, Dk.72 Muhammet (Yıldırımspor), Dk.5 Berat, Dk 61 Mücahit, Dk.63 Talha (Çaykışlaspor)

SAHA: Erenler Atatürk –Sentetik

HAKEMLER: Özgür Ömez** Recep Sevim*** Ö.Can Yelep **