Teknik Direktör Necmettin Sert, şehrin sahipsizliği ile ilgili olarak veryansın etti. Sert, “Koca koca adamlar birbiri ile küsüyor. Onların yaptığı imama kızıp namaz bozmaya benzer” dedi.

LiSTEDEN HABERiMiZ YOKTU

Sakaryaspor Teknik Direktörü Necmettin Sert, son dönemde kulübün iyice sahipsiz bırakılması sonrası adeta patladı. Dün idman sonrası basına açıklamada bulunan Sert, son yönetim listesi ile ilgili, “Herhalde birilerine mesaj vermek için böyle bir liste yaptılar. Biz idmandayken yazmışlar listeyi sunmuşlar bizim haberimiz yoktu” dedi.

BU ÇOCUKLAR NE YAPSIN?

Takım içinde ciddi sıkıntılar olduğunu söyleyen Sert, “Bu çocuklar daha ne yapsın? Elektrik olmuyor, su olmuyor, yemek olmuyor… Bunlara rağmen idman yapıyorlar. Ben geldiğimden beri burada 400-500 TL para aldı çocuklar. Bunların içinde evli-barklı insanlar var. Böyle bir şey olur mu? Burası Sakaryaspor. Ayıptır” diye konuştu.

OLAN SAKARYASPOR’A OLUYOR

Şehrin sahipsizliğine isyan eden Sert, “Susuyoruz ama yeter artık. 2 tane koskoca adam birbirine kızıp küsüyorlar. Kime küsüyorsunuz? Olan Sakarya-spor'a oluyor. Bunlar bir de koskoca adamlar. Birilerine kızarsın ama burası Sakaryaspor. Kurumu hedef almanın bir anlamı yok ki. Bu yapılanlar, 'İmama kızıp, namazı bozmaktır” dedi.