Yıldız güreşçiler ve gençler minderde madalya almak için birbirleriyle kıyasıya yarıştığı müsabakalarda; yıldızlarda takım halinde Akyazı Atatürk Ortaokulu 9 puanla şampiyonoldu. Kaynarca Orhangazi Ortaokulu 7 puanla ikinci olurken, Akyazı İmam Hatip Ortaokulu 6 puanla üçüncü, Mimar Sinan Ortaokulu ise 5 puanla dördüncü oldu.

Yıldızlar 29-32 kiloda Yasin Karagöz ve Eren Demirsel, 35 kiloda’da Tamer Alşan ve Yaşarcan Çeçen, 38 kiloda Erhan Algan, Ömer Aksoy, Muhammet Karabıyık ve Yaser Atmacan, 42 kiloda Murat Yılmaz, Enes Turgut ve Tuna Gültekin, 47 Kiloda Emirhan Yüksekkaya, Faysal H.Ova, Talha Öztürk ve Emirhan Yalçınkaya madalya aldılar. Müsabakalar sonunda 59 kiloda A. Samet Sayılı, Berkay Aktaş, Hüseyin Yazıcı ve Ömer Keleş, 66 kiloda Muhammet Ceylan, Mümincan Aygün, Bünyamin Düzcan ve Yunus Emre Cengiz, 72 kiloda Semih Karagöz, Ahmet Bahadır, İzzet Yağcı ve Yusuf Saruhan 73 kiloda Abdurrahim Mutlu, Yunus Emre Kumru, Yavuzhan Duman ve Y. Emre Çalışkan madalya almayı başardı. Yıldızlar 73-85 kiloda Hasan Albayrakoğlu birinci, Mahmut Düzcan ikinci, Muhammet Aksoy ve M.Oğuz Ayaz üçüncü oldu.

Yıldızlar Güreş İl Birinciliği müsabakalarında ilk üçe giren güreşçilere madalyalarını Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Serdivan İlçe Spor Müdürü Sebahattin Karakoç, Okul Sporları il Temsilcisi Mehmet Akova ve sporcuların antrenörile beden eğitimi öğretmenleri takdim etti.