Türkiye Şampiyonu Beyza Özçakar ve Türkiye 3. olan Cihat Kopal, Antrenörleri Seydi Gökpınar ile Birlikte Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve Sakarya GHSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar’ı ziyaret etti.

Beyza Özçakar ve Cihat Kopal’ı Türkiye Şampiyonasında elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel; “Sakarya ili olarak Kick Boks branşında son yıllarda büyük bir atağa kalktık. Milli daha çok sporcu kazandırmanın sevinci içerisindeyiz.  Bu başarıda pay sahibi olan başta velilerimiz olmak üzere, antrenörümüz Seydi Gökpınar’a teşekkür ediyor, sporcularımıza da milli takım seçmeleri ve dünya şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi.

Bolu’da yapılan 15 Temmuz Şehitleri Türkiye Kick Boks şampiyonasında Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını yapan Beyza Fatma Özçakar Türkiye Şampiyonu,  Cihat Kopal ise Türkiye 3.’sü olmuştu. Özçakar, 3-12 Kasım 2017 Tarihleri Macaristan’da yapılacak olan Dünya Kick Boks Şampiyonası öncesinde milli takıma direkk katılırken, Kopal ise 3-8 Ağustos 2017 Tarihleri arasında yapılacak olan Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazanmıştı.